„Labai džiaugiuosi darbščia bei kompetentinga komanda, kurios narius vienija tos pačios vertybės, sąžiningas bei atsakingas darbas Lietuvai.“

Kauno LVŽS skyriaus pirmininke išrinkta Vaida Pranarauskaitė

2023 06 26

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kauno miesto skyriaus pirmininke išrinkta Kauno miesto tarybos narė Vaida Pranarauskaitė. Skyriaus nariai šias pareigas jai patiki jau trečią kartą.

„Esu dėkinga skyriui už pasitikėjimą. Labai džiaugiuosi darbščia bei kompetentinga komanda, kurios narius vienija tos pačios vertybės, sąžiningas bei atsakingas darbas Lietuvai. Visada būname tarp žmonių, todėl gerai žinome jų lūkesčius, viltis ir rūpesčius. Taigi, stengiamės padėti visiems, kuriems reikia pagalbos ar patarimo. Be to, visa mūsų komanda aktyviai prisideda ir prie teigiamų pokyčių mūsų mieste. Orientuojamės į Skandinavijos, kitų Europos šalių miestus, kurie pasižymi aukšta gyvenimo kokybe ir kultūra. Tad aktyviai dirbame Kauno miesto taryboje, bendradarbiaujame ir bendradarbiausime su visomis partijomis, organizacijomis ar komitetais, kurie teiks išmintingus ir efektyvius pasiūlymus kauniečiams,“ – akcentuoja V. Pranarauskaitė.

Šiuo metu Kauno miesto taryboje LVŽS atstovauja keturi nariai: prof. Jūratė Jankauskienė Sveikatos ir socialinių reikalų komitete, Audronė Jankuvienė Švietimo, kultūros ir sporto bei Kontrolės komitetuose, Kazimieras Rimeikis Miesto ūkio ir paslaugų bei Kontrolės komitetuose, Vaida Pranarauskaitė Ekonomikos ir finansų komitete.

Seimo narys Aurelijus Veryga ir aktyvi aplinkosaugininkė Aušra Daugėlienė tapo LVŽS Kauno skyriaus pirmininkės pavaduotojais.

„Labai džiaugiuosi atsinaujinančiu ir augančiu Kauno miesto skyriumi. Skyriaus komanda puikiai pasirodė savivaldos rinkimuose ir dabar atstovauja miestiečių interesams Kauno miesto taryboje. Linkiu perrinktai pirmininkei Vaidai ir toliau auginti skyrių, kad stiprėjanti komanda mūsų atstovaujamas vertybes bei parodytą piliečių pasitikėjimą galėtų tinkamai atstovauti ir nacionalinėje politikoje. O visam skyriui linkiu darbingo ir sėkmingo politinio sezono“, – sako Seimo narys A. Veryga.

Naujų idėjų skyriui suteiks ir naujai išrinkta skyriaus valdyba – Ernestas Kuliešis, Vilius Meškauskas, Ignė Ožekauskaitė, Sandra Kapeliorienė, Aurika Striganavičiūtė ir Gintarė Veličkienė.

LVŽS partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis padėkojo visiems skyriaus nariams už aktyvią veiklą bei palinkėjo sėkmės, energijos ir išminties atstovaujant miestiečių interesams, ryžto sprendžiant jų problemas ir atkaklumo ginant tai, kas valstybei labai svarbu – kalbą, tradicijas ir tradicinės šeimos vertybes.