Programa skelbiama gana anksti, kad visuomenė galėtų susipažinti, teikti pasiūlymus, o prieš rinkimus skelbiami įsipareigojimai yra svarbesni nei pats kandidatų sąrašas.

2023 m. savivaldybių tarybų rinkimams – 23 Kauno „valstiečių“ nuostatos

2022 07 29

Liepos 28 d. gausiam žurnalistų būriui Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kauno miesto skyrius pristatė savo programą 2023 m. savivaldybių tarybų rinkimams.

Kaip pabrėžė LVŽS kandidatas į Kauno merus Aurelijus Veryga, rinkiminio šūkio „Už laimingą Kauno šeimą“ esmė – programa orientuojama į šeimą tiek tikrąja, tiek perkeltine šio žodžio prasme – turimi mintyje visi kauniečiai kaip viena didelė, solidari šeima. Programa skelbiama gana anksti, kad visuomenė galėtų susipažinti, teikti pasiūlymus, o prieš rinkimus skelbiami įsipareigojimai yra svarbesni nei pats kandidatų sąrašas.

Atskiras programos dalis, skirtas darniam, versliam, kuriančiam, žinių, sveikam ir saugiam miestui, konferencijoje pristatė temų kuratoriai – A. Verygos padėjėja Seime Aušra Daugėlienė, UAB „Anona“ vykdantysis direktorius Kazimieras Rimeikis, Seimo narių patarėjos Audronė Jankuvienė ir Vaida Pranarauskaitė, EP nario Bronio Ropės biurų Lietuvoje vadovė Rūta Bičiuvienė ir A. Verygos padėjėja Seime Gintarė Veličkienė.

Skelbiame LVŽS Kauno m. skyriaus ilgają ir trumpąją programą. Pastarąją sudaro 23 pagrindinės programinės nuostatos.

Ilgoji rinkimų programa

Trumpoji rinkimų programa

Atsiliepimų ir pasiūlymų laukiame elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.