LVŽS frakcija taip pat prašo priimti konkrečius sprendimus, kurie leistų grįžti prie kuo greitesnio įprasto Seimo posėdžių organizavimo.

LVŽS frakcija: nuotoliniai Seimo posėdžiai griauna jo darnų darbą

2021 03 18

Atsižvelgdama į tai, kad šiandien vėl sutriko nuotoliniu būdu vykdomas darbas Seime ir tai trukdo produktyviam visam Seimo narių darbui bei prieš rinkėjus prisiimtų įsipareigojimų įgyvendinimui, LVŽS frakcija pakartotinai kreipiasi į Seimo valdybą, kad posėdžiai būtų rengiami gyvai.

„Mūsų frakcija kreipiasi į visus Seimo narius, ypač į Seimo vadovybę - mes prašome užtikrinti saugų bei produktyvų Seimo narių darbą ir gyvus Seimo posėdžius, nes valdantieji siūlo svarbius projektus, kurie mūsų manymu turi būti išdiskutuoti, o ne „prastumti buldozeriu“ arba paskendę techninių nesklandumų chaose, nuolat stringančiuose nuotoliniuose Seimo posėdžiuose“, – sako LVŽS frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė.

LVŽS frakcija taip pat prašo priimti konkrečius sprendimus, kurie leistų grįžti prie kuo greitesnio įprasto Seimo posėdžių organizavimo.

„Vertinant tai, kad dalis Seimo narių jau yra persirgę COVID-19 infekcija, dalis jau yra vakcinuoti, nes buvo prioritetinėse skiepijimo grupėse, siūlome priimti sprendimą ir kuo greičiau rasti priemones, kurios užtikrintų saugų grįžimą prie įprastinio Seimo posėdžių organizavimo. Esame įsitikinę, kad gyvi Seimo posėdžiai leistų užtikrinti geresnę teisėkūros ir parlamentinių diskusijų kokybę“, – sako A. Norkienė.